hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-12-23

Az amerikai FDA 2009 decemberében hagyta jóvá a daVinci sebészeti robot fej-nyaki, tumorsebészeti alkalmazásának különböző technikáit. Azóta a transzorális robotasszisztált sebészet széles körben elterjedt mint minimál-invazív onkológiai modalitás.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-27

A GyártásTrend megpróbálta feltérképezni a hazai robotsebészetet, helyette talált 4000 da Vinci robotot világszerte. Interjú az Óbudai Egyetemen található Bejczy Antal iRobottechnikai Központ igazgatóhelyettesével, dr. Haidegger Tamással.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-09-26

Az ezredforduló óta folyamatosan terjed a robottechnológia, ám feladata egyelőre csak az , hogy az orvos munkáját segítse - írja a HVG.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-08-24

A technológiai újdonságok az egészségügyben nagy szerepet játszanak a költségek növelésében. Az új kezelési lehetőségeket gyakran az orvosok és a betegek egyaránt örömmel fogadják, még mielőtt előnyeik és gyengeségeik teljesen kiderültek volna.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-03-26
Képes a műtéteket végző orvosok szándékait érzékelni egy új brit sebészrobot. A szemmozgás szerint operáló rendszer a szövetek mögé lát, valamint megtiltja, hogy az orvos véletlenül belevágjon bizonyos területekbe - adta hírül a The Guardian.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kunszentmártoni mentők megitatták a megjelent állatokat, amelyek később „elegánsan távoztak.”