hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> D vitamin
2020-05-15

Néhány vitamin, nyomelem, gyógynövény esetében már bizonyított, hogy azok szerepet kaphatnak a légúti infekciók megelőzésében és/vagy kezelésében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-07-11

Valóban van-e értelme kis mennyiségű, porított zöldségeket és gyümölcsöket vízzel lenyelni, mintha orvosságok lennének? – teszi fel a kérdést a PharmaOnline szerzője.

#3
Medical Online
2013-07-01

Megnőtt a gyógyszereik mellett további kiegészítő termékeket alkalmazó betegek aránya. FIgyelembe vesszük-e a reális veszélyeket a terápiák során? 

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-12-28

Melyik a tíz leggyakrabban ajánlott gyógynövény, milyen panaszokra használják ezeket a betegek, és mit mond az orvostudomány a hatékonyságukról? – tettük fel a kérdést áprilisban.

#5
Medical Online
2011-07-14

Azok, akik hisznek abban, hogy egy náthaellenes szer segíteni fog rajtuk, valóban korábban lesznek jobban, még akkor is, ha valójában náthaellenes gyógyszer helyett hatástalan anyagot kapnak – mutatta ki egy új vizsgálat.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-04-22

Melyik a tíz leggyakrabban ajánlott gyógynövény, milyen panaszokra használják ezeket a betegek, és mit mond az orvostudomány a hatékonyságukról?

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-07-31
34 milliárd dollárt költenek évente az amerikaiak olyan kiegészítő kezelésekre és alternatív gyógymódokra, mint az akupunktúra, a gyógynövény-terápia vagy a meditáció – állapítja meg egy csütörtökön közzétett kormányjelentés.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.