hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 360
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-17

Hogyan hat a betegekre és a kórházi dolgozókra a hőség? Az SZMO Szíjjártó Lászlót, a MOK Győr-Moson-Sopron megyei elnökét kérdezte.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-17

Az NNGYK szakértője az RTL-nek azt mondta, a hőhullám miatt legalább 10-15 százalékkal többen haltak meg, mint normál esetben.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-15

A legtöbb hőségriadót 2012-ben és 2015-ben éltük át, akkor a többlethalálozás 30, illetve 17 százalékos volt, hangzott el az InfoRádióban.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-15

A múlt héten kirobbant újabb klímaügy kapcsán a Magyar Hang megkereste az Országos Kórházi Főigazgatóságot (OKFŐ), tájékoztatást kérve.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-05-30

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény.

#6
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2024-05-21

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI).

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-05-07

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás, derül ki egy felmérésből.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-05-02

A fertőzés leggyakoribb területeként Közép-Európát azonosították, ahol a lakosság 21%-a lehet fertőzött a baktériummal.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-03-11

A hőség az emberi egészség szempontjából is az éghajlati kockázatok legsúlyosabb és legsürgetőbb forrása, írja jelentésében az EEA.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2024-02-29

Bár a kullancsok elleni védelem fontossága tavasszal válik általában témává, sajnos nem csak ekkor van esély a velük való találkozásra.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?