hirdetés
2024. május. 10., péntek - Ármin, Pálma.
hirdetés

Új könyv Debrecenből

Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás címmel mutattak be hiánypótló szakkönyvet a Debreceni Aneszteziológiai Napok (DAN) keretében.

A szombatig tartó DAN hagyományos tematikus előadásainak vezérfonalát a Neuroanesztézia és neurointenzív ellátás című szakkönyv adja, amelyet a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC) aneszteziológiai és intenzív terápiás tanszékének munkatársai írtak és szerkesztettek hazai és nemzetközi szakértők közreműködésével - mondta a pénteki könyvbemutatón Fülesdi Béla professzor, a tanszék vezetője.

Mivel a neuroanesztézia és a neurointenzív ellátás viszonylag új szakterület, szükség van az új ismeretek rendszerezésére és továbbadására, ami különösen fontos azon szakemberek számára, akik ritkábban találkoznak ilyen ellátást igénylő betegekkel. Ehhez nyújt hasznos segítséget és biztos alapot a könyv azzal, hogy a magyar orvosok és egészségügyi szakemberek számára összefoglalja és értelmezi a klinikai idegtudományok legfrissebb eredményeit - magyarázta Fülesdi Béla. A gyakorlatban is jól hasznosítható könyv 45 szerző munkája.

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés