2021. június. 14., hétfő - Vazul.
hirdetés
hirdetés

Cannabicum

Szeptember 8-9-én tudományos konferenciát rendez a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület, közölte a szervezet.

A Cannabicum - Magyar Orvosi Kannabisz Konferencia fő célkitűzése, hogy a társadalom minél nagyobb részével ismertesse meg a kannabisz gyógyászati használatában rejlő lehetőségeket, az ezzel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatokat és a legfrissebb kutatási eredményeket; valamint széleskörű társadalmi egyeztetést kezdeményezzen a Magyar Orvosi Kannabisz Program kidolgozásának lehetőségeiről.

A kétnapos rendezvény során a terület hazai és nemzetközi szaktekintélyeinek előadásai mellett különböző témájú kerekasztal beszélgetéseket is figyelemmel kísérhetnek az érdeklődők. A konferencián szó esik majd az orvosi kannabisz terápiás lehetőségeiről, az endokannabinoid rendszerről, a legújabb kutatási eredményekről, a jogi helyzetről szerte a világban és még számos kapcsolódó témáról.

További részletek: www.cannabicum.com

(forrás: MTI-OS)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Az Ökológiai Kutatóközpont és a Pécsi Tudományegyetem közös projektje, melyben a lakosság segítségét kérik az inváziós csípőszúnyogok feltérképezéséhez.

A karantén miatti izoláció és magány kiváltképp az idős embereket fenyegeti, hiszen ők nem feltétlenül képesek lépést tartani a modern telekommunikációs vívmányokkal.