hirdetés
2024. május. 04., szombat - Mónika, Flórián.

Bombahír: kórházkiürítés az Orczy parknál (FRISSÍTVE: hatástalanították...)

Kiürítik az Egyesített Szent István és Szent László Kórház  Üllői úthoz közeli főépületét és az égésplasztika egységet az Orczy parknál talált világháborús betonromboló gránát miatt.

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet közleménye szerint a közelben lévő Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti bejáratát szintén lezárják, a megközelítés az Elnök és a Delej utca felől lehetséges a lezárás ideje alatt.

A villamosok és a 3-as metró szerelvényei már nem állnak meg a Nagyvárad téren - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t. A rendőrség a honlapján arról tájékoztatott, hogy várhatóan hamarosan lezárják az Üllői utat a Korányi Sándor utca és a Vágóhíd utca között, az Orczy utat az Elnök utcától a Nagyvárad térig, valamint, a Haller utcát a Nagyvárad tértől a Tűzoltó utcáig.

FRISSÍTÉS (2013.11.21. 18:35):

A kiürítés az említett kórházi épületek mellett érinti a Semmelweis Egyetem elméleti tömbjét - közölte az MTI. Az RTL Klub híradója szerint a hatástalanítás várható munkaideje 1-2 óra, de még nem tudni, mikor kezdhetnek hozzá.

FRISSÍTÉS (2013.11.21. 21:55):

A gránátot hatástalanították, a korlátozásokat feloldották - közölte az MTI.

(forrás: MTI)

cimkék

hirdetés

Könyveink