hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Azt darálták, amit lehetett

A Magyar Rezidens Szövetség közölte, hogy az ügyvédi iroda távolmaradása miatt a rendezvényen csak azokat a nyilatkozatokat semmisítik meg, amelyek rendelkezésükre állnak – írja a Magyar Hírlap.

Papp Magornak, a Magyar Rezidens Szövetség elnökének a laphoz eljuttatott közleményéből kiderül: az akcióban részt vevő azon kollégák felmondását tették az iratmegsemmisítőbe, akik ilyen módon is vállalták a részvételüket. Ezt követően azon orvosok dokumentumai kerültek a gépbe, akik azt nem az ügyvédi iroda számára továbbították, hanem az országjárás során a szövetségnek adták át megőrzésre felmondásukat. A nyilatkozat megköszöni Bősze Ferenc ügyvéd munkáját, amivel segítette a magyar egészségügy élhetőbbé tételét. A szervezet a félreértések tisztázását nem a sajtóban folytatja le – hangsúlyozza a közlemény.

A nyilatkozat előzménye, hogy Bősze Ferenc ügyvéd bejelentette: március 30-án e-mailt küldött az egészségügyi államtitkárnak, amelyben tájékoztatta őt, hogy az aznap tíz órára beharangozott, a rezidensek felmondóleveleit ledarálni hivatott sajtóeseményen nem lesz mit megsemmisíteni, mert továbbra is nála vannak azok a felmondólevelek, amelyeket a Magyar Rezidens Szövetség adott át neki megőrzésre.

(forrás: Magyar Hírlap)
hirdetés

Könyveink