hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

E-cherry Újbudán

Újbudán is nyílt olyan adománybolt, amely az angol charityshopok mintájára a felajánlásként átadott tárgyakat alacsony áron értékesíti.

Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt években Magyarországon a fővárosban és vidéken is több adománybolt nyílt az angol charityshopok mintájára. A XI. kerületi üzletet a Közösségi Szociális Szövetkezet hozta létre.

E-cherry ÚjbudánAz adománybolt támogatásával a vevők hátrányos helyzetű emberek számára teremtenek munkalehetőséget, csökkentik a környezetükben felhalmozódó hulladékmennyiséget, illetve a szövetkezet egészének működését is támogatják, így nemcsak a rászorulókon segítenek, hanem hozzájárulnak a környezeti fenntarthatóság, a tudatosabb fogyasztás szempontjainak elterjedéséhez is.

A Vegyész utca 1-5. szám alatti "E-cherry" boltba adományt nyitvatartási időben bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni. A működtetők minden olyan tárgyat szívesen fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink