hirdetés
2024. május. 02., csütörtök - Zsigmond.

A „csipet-csapat” visszaszólt

Csütörtökön nyilvános bocsánatkérésre szólították fel az Őszintén az Egészségügyért Akciószövetséghez tartozó érdekvédő szervezetek Cser Ágnest – írja a Népszabadság.

A lap idézi az akciószövetség (ATSZ- Autonóm Területi Szakszervezet, FAKOOSZ- Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége, FESZ – Független Egészségügyi Szakszervezet, MOSZ – Magyar Orvosok Szövetsége) közleményét, mely szerint  a keddi demonstráció előtt egy nappal Cser Ágnes  az Echo tévé Napi Aktuális című műsorának (az MSZ EDDSZ szakszervezet elnökeként) adott nyilatkozatában „csipet-csapatnak” nevezte az új érdekvédelmi tömörülést, s arról beszélt, hogy „fölösleges hagyni, hogy politikai háttérerők használják őket”.

Az állásfoglalása szerint: az a vád, amely szerint politikai háttérerők használják az Akciószövetséget, melynek a célja nem több mint felbujtás, már olyan kijelentés, amelyet határozottan visszautasítanak. Valamint követelik, hogy Cser Ágnes a nyilvánosság előtt vonja vissza kijelentéseit az Akciószövetségről, és kövesse meg azt a több ezer embert, akit ezen kijelentésével megsértettolvasható a nol.hu-n.

hirdetés

Könyveink