hirdetés
hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Rendelőt kölcsönből

Eddig igen vegyes fogadtatásra talált az egészségügyben a Sikeres Magyarországért Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram. Egyes bankoknál viszonylag sokan jelentkeztek, máshol azonban csekély érdeklődést tapasztaltak. Jóllehet a hitel legalább 15 százalékos önerőt ír elő, több bank kínál más megoldási lehetőséget is.
Az egykori Európa Hitel, amely ez év őszétől a Sikeres Magyarországért Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram nevet viseli, futamidejét és kondícióit tekintve az utóbbi évek egyik legpiacképesebb konstrukciójának számít, így vonzó finanszírozási lehetőséget biztosít a kis- és középvállalkozások számára. Az eltelt időszakban mégsem rohamozták meg érte a bankokat az egészségügyi szektor szereplői.
A HVB Banknál például arról számoltak be, hogy a program keretében benyújtott hitelkérelmek 13 százaléka érkezett az egészségügyi szektorból, míg másutt úgy tapasztalták, az elmúlt közel négy hónap viszonylag csekély számú megkeresést hozott. A K&H Banknál azonban bíznak abban, hogy a Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott új vállalkozásfejlesztési hitel kibővült céljaival nagyobb érdeklődést vált majd ki az egészségügyben.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
FARKAS BARBARA
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés