hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Ez a mi ügyünk! - Zárt csoport lesz az eddig nyíltan működő közösség

Kamarai választásra készül az 1001 orvos

Nem lehet csak a politikusokra kenni, hogy nem történt érdemi változás az egészségügyben, a szakma is komoly tartozással bír.

Álmos Péter az 1001 orvos hálapénz nélkül közösség alapítója a Facebookon jelentette be, hogy az eddig nyilvános csoportként működő oldal ezután zárt lesz, csak a már felvett tagok láthatják a jövőben a bejegyzéseket.

Mint a változást beharangozó posztjában írja, a csoport három és fél év alatt több kényes témában (hálapénz, fertőzések, eü bérek) is elérte, hogy a társadalom változást akarjon, azonban érdemi megoldás ennyi idő alatt sem született. Úgy vélik, ezt nem lehet csak a politikusokra kenni, a szakma is komoly tartozással bír, ezért meg kell változtatniuk a Magyar Orvosi Kamarát.

Mint Álmos Péter kifejti, 2019-ben kamarai választások lesznek, és az 1001 orvos hálapénz nélkül csoportban többen vannak, mint ahányan legutóbb összesen szavaztak a kamarai választásokon: "Minden amit tenned kell, az egy on-line szavazás jövőre, az otthonodból".

A zárt csoport tagjait arra kérik, hogy jelezzék, ha jövőre részt vennének az on-line szavazáson, illetve ötleteket is várnak az elnökjelölt személyére vonatkozóan. Ezáltal azt szeretnék felmérni, hogy érdemes-e belevágni az ügybe.

hirdetés

Könyveink