hirdetés
hirdetés
2024. május. 18., szombat - Erik, Alexandra.
hirdetés

Fotópályázat diabeteszeseknek

„Diabétesz Ihlette” címmel  fotópályázatot hirdet a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége a nemzetközi Inspired by Diabetes kampány keretében. A pályázat célja, hogy egyedi formában mutassa be a cukorbetegséget, továbbá felhívja a figyelmet a kór felismerésének és megfelelő kezelésének fontosságára.

A fotópályázatra minden olyan alkotást várnak a szervezők, amelyet a diabétesz ihletett, így formai és tematikai megkötés nélkül a résztvevők kreativitására és egyedi látásmódjára bízzák, hogyan mutatják be, milyen cukorbetegséggel élni.
A pályázat két kategóriában zajlik: amatőr fotósok, illetve hivatásos fotóművészek, fotóriporterek alkotásai.
Pályázni digitálisan készített fotókkal és papírképekkel egyaránt lehet. A pályaműveket a VM.komm Kommunikációs Tanácsadó Irodába, a 1136 Budapest, Pannónia u. 4. címre várják (a borítékra írják rá „Diabétesz Ihlette”) vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre. További információk hozzáférhetők a (06 1) 270 2822-es és a (06 1) 350 6951-es telefonszámon vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen.

A pályázatok elküldésének határideje 2008. október 30. 24.00 óra. A pályázatokat várhatóan november 6-ig elbírálják, a győzteseket november 15-én, a Cukorbetegség Világnapjának budapesti rendezvényén hirdetik ki, egyúttal a 10 legjobb alkotásból kiállítás nyílik.
Az eredményről 2008. november 30-ig minden pályázó értesítést kap. A pályamunkák elbírálásáról civil zsűri gondoskodik, amelynek tagjai a szakma jeles képviselőiből, a MACOSZ képviselőjéből, illetve az általuk felkért szakemberekből állnak. A kategóriánkénti három legjobb mű alkotója díjat kap. Az 1. helyezett 100 000 forint díjazásban részesül, a 2. és a 3. helyezett egy-egy 40 000 forint értékű digitális fényképezőgépet, illetve fotóeszköz vásárlási utalványt kap jutalmul. A döntőbe került pályaműveket ünnepélyes díjkiosztó keretében mutatják be, amelynek pontos időpontjáról és a kiállítás helyéről később tájékoztatja a szervező a résztvevőket.

 

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés