hirdetés
2022. augusztus. 17., szerda - Jácint.
hirdetés

Fejlesztés a dialíziscentrumokban

Több mint félmilliárdos fejlesztéssel igyekszik javítani a veseelégtelen betegek hosszú távú túlélését és életninőségét a Fresenius Medical Care.

A Fresenius Medical Care (FMC) – írja a cég közleménye – olyan technológiai és informatikai fejlesztést hajt végre a dialízis centrumokban, melynek köszönhetoen a vesepótló ellátásra náluk jelentkező közel 2500 beteg személyre szabott kezelést kaphat. A legkorszerűbb dialízis gépek beállítása, a központi online adatrögzítés és tárolás bevezetése jelentős technológiai lépés az FMC Magyarország életében.

Céljuk egy olyan új szakmai protokollokon és eljárásrenden alapuló  kezelés biztosítása, mely jelentősen támogatja a transzplantációra való alkalmasságot, valamint a hosszú távú túlélést és a páciens életminőségének javulását. A fejlesztés által, a jól szervezhető és minőségi kezeléssel lassítható a kardiovaszkuláris betegségek előfordulása.

Az 576 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházásból, 237 milliót az Új Széchenyi Terv pályázatán nyertek.

(forrás: Fresenius Medical Care)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Az Omikron megérkezése óta tengernyi tudományos adat áll rendelkezésre amely a harmadik oltás felvételének kritikus fontosságát mutatja.