hirdetés
hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Ernyes László: Utólag szégyenlem a közreműködői szerződést!

Lemondott bizottsági elnöki posztjáról Ernyes László, a kiskunfélegyházi önkormányzat Egészségügyi bizottságának szocialista tagja - írja a Kis-Kunság Online.

Mint lapunknak fogalmazott: utólag már szégyenli, hogy megszavazta a városi kórház és a megyei kórház közötti közreműködői szerződés megkötését és néhány főigazgatói intézkedéssel sem ért egyet.

Szombat délután négy órakor személyesen az érintettől kaptuk az információt, hogy lemondott a város egészségügyi és szociális bizottsága elnöki posztjáról Ernyes László (MSZP), kiskunfélegyházi önkormányzati képviselő.

Ernyes a telefonban elmondta, döntését közölte Nánási Éva aljegyzővel, aki az egészségügyért is felelős és Kapus Krisztián (Fidesz), illetve dr. Garai István Levente (MSZP) országgyűlési képviselőkkel / polgármester-jelöltekkel és dr. Kovács József főigazgatóval is.

Ernyes László felkérte Jászberényi László, volt MDF-es alelnököt, hogy a továbbiakban vezesse a bbizottsági üléseket.

– Néhány kérdésben nem értek egyet Kovács József, kórházigazgató döntéseivel és utólag már szégyenlem azt is megszavaztam a közreműködői szerződést – indokolta a képviselő a döntését. További részleteket nem közölt, azt mondta, hétfő délelőtt sajtótájékoztatót tartanak majd a párt Gorkij utcai székházában, ott majd részletesen kifejtik az okokat.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés