hirdetés
2021. május. 14., péntek - Bonifác.

Digitális vállalati egészségprogram a Fitpulitól

Egy újonnan kifejlesztett mobilalkalmazás egy digitális vállalati egészségprogram, amely a dolgozók okosóráiról, okoskarkötőiről és egyéb, aktivitásukat mérő eszközeikről egy felületre gyűjti össze az egészségükkel kapcsolatos adatokat.

hirdetés

Az applikáció egy digitális platform, amely kompatibilis az iOS-szel és a Google Play Áruházból is letölthető, de csak azoknak a cégeknek, amelyek előfizettek erre a szolgáltatásra – mondta Oláh Dániel, a Fitpuli Kft. ügyvezetője az M1 Ma reggel című műsorában.

A magyar piacon elsőként megjelent digitális vállalati egészségprogram tudományos kutatásokra épül, digitális platformot biztosít a vállalati szintű egészségfejlesztéshez, folyamatos visszajelzést ad az egészségprogramok hatékonyságáról, és élő kapcsolatot biztosít a munkavállalók, ügyfelek felé.

Automatikusan gyűjtjük az életmódra jellemző adatokat, személyre szabott elemzést és visszajelzést, valamint egyéni motivációs, fejlesztő megoldásokat alkalmazunk a munkavállalói jóllét elérése érdekében – mondta Oláh Dániel. A gyakorlatban a felhasználó a cégén keresztül megkapja az alkalmazást, majd az adatairól kap egy értékelést és egy tanácsot, így kap motiválást ahhoz, egészségesebben éljen.

A Fitpuli Kft. az alkalmazás fejlesztésének a kezdetén, két évvel ezelőtt már kapott egy kisebb befektetői segítséget. Mára már viszont több partnere is van, kijutott a piacra, és megjelent a valós piaci igény is a szolgáltatásra, írja a Híradó honlapja.

(forrás: hirado.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés