2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Kezükbe veszik dolgozóik egészségét

Az egészségügyi intézmények közül elsőként kötött együttműködési megállapodást az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézet (OKITI) a Fitpuli egészségügyi startuppal.

A komplex munkahelyi egészségmegőrző szolgáltatást az intézmény munkatársai egészségtudatosságának javítására fogja felhasználni.

A Fitpuli szolgáltatásának lelke a Fitpuli mobilalkalmazás, amely az összes elérhető okoskarkötővel, fitnesz trackerrel és okosórával használható. Automatikusan gyűjti az életmódra jellemző adatokat, személyre szabott elemzést és visszajelzést, valamint egyéni motivációs és fejlesztő megoldásokat kínál fel, hogy egy vállalat, intézmény munkatársai egészségtudatosabban éljenek, fizikálisan minél jobban érezzék magukat.

A közelmúltban jelentős kockázati befektetői tőkeinjekciót kapott Fitpuli digitális platformot biztosít a vállalati szintű egészségfejlesztéshez, folyamatos visszajelzést ad az egészségprogramok hatékonyságáról, és élő kapcsolatot biztosít a munkavállalók felé.

Fotó: OKITI Facebook
Fotó: OKITI Facebook

– Országos intézetként tudjuk, hogy a minél hatékonyabb működéshez digitálissá kell válnunk. De nemcsak gyógyítási folyamatainkon kell javítanunk, hanem az élet minden területén kell megvalósítanunk a digitális átállást. Ennek egy fontos lépése munkatársaink saját egészségtudatosságának fokozása, a mozgás és sportaktivitás növelése munkatársaink között. Erre nyújt kiváló megoldást a Fitpuli – mondta az aláírást követően dr. Óváry Csaba, az Intézmény főigazgatója.

– Számunkra különösen fontos, hogy ne csak a vállalati szektort, hanem az egészségügyi intézményeket is partnereink között tudhassunk. Az OKITI 428 munkatársa mostantól sokkal tudatosabban foglalkozhat saját egészségével, sőt, azon is dolgozunk majd közösen, hogy a magán egészségügyi szolgáltatóknak nyújtott utánkövetési megoldásainkat az állami intézményben gyógyuló betegek számára is elérhetővé tegyük – emelte ki dr. Oláh Dániel, a FitPuli Kft. ügyvezető igazgatója.

(forrás: Országos Klinikai Idegtudományi Intézet)
hirdetés

Könyveink