hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Az altatás bére (FRISSÍTVE: hangulatjelentés...)

Több médiumban is folytatódik a Szent Imre kórház aneszteziológus-története – az MNO-n kiderül például, hogy hogyan is lehet havi 980 ezret megkeresni: havi 300 óra munkával...

A kórház közleménye beszélt korábban arról, hogy a távozott orvosok havi bére egy közelmúltbeli emelés után már havi 980 ezernél tartott.  

- Rengeteg túlóra kellett volna az emelt bér eléréséhez – idézi a lap az RTL Klub Híradójából a Szent Imre kórház novemberben felmondott aneszteziológusai egyikének, Csurgai Annamáriának a szavait. Mint hozzátette, fizetésemelés 2013–14-ben volt, ősztől bruttó 878 ezerről 980 ezer forintra nőttek a bérek, de emiatt nagyon sok pluszórát kellene vállalni. „Ha valaki úgy dönt, hogy szüksége van rá, vagy megengedheti magának, vagy a családja elbírja, akkor adott esetben 160 órát is vállalhat pluszban” – jelentette ki. Ezzel szerinte már havi 300 óra fölött jár az, aki vállalja.

Csurgai négy kollégájával egyszerre mondott fel a Szent Imre-kórházban, most a felmondási idejét tölti. Csurgainak augusztusban bruttó 501 ezer forintot fizettek, ebből 325 ezret kapott kézhez – írják az mno.hu-n.

 

 

FRISSÍTÉS (2015.12.08. 10:50):

A 444.hu informátorai révén a Szent Imre mint munkahely hangulatát idézi meg, így ad további adalékokat a sok lap által tárgyalt  aneszteziológus-történethez.  „Bedros J. Róbert 2011 eleji kinevezése óta már több hullámban távoztak a dolgozók, az aneszteziológusok mostani felmondása csak azért válhatott üggyé, mert ezúttal valaki szólt a sajtónak a csoportos felmondásról” – olvasható a 444.hu-n.

 

(forrás: MNO, RTL Klub, 444.hu)
hirdetés

Könyveink