hirdetés
hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Ajánló

Győr

A nagymúltú Győri Nyár július 20-ig igazi összművészeti fesztivál lesz. A város filharmonikusai és Vukán György július 4-én, amikor az Újvilágban a függetlenség napját ünneplik, az amerikai zenének szentelik az estét. A zenekar Elgar, Gershwin, Grofé, Bernstein népszerű kompozícióit szólaltatja meg. Július 8-án a Balázs Elemér Group tart lemezbemutató koncertet, másnap Sebestyén Márta és a Vujicsics együttes lép fel.

A Brass in the Five kvintettet az új utak keresése évekkel ezelőtt összehozta Kincses Veronika és Gregor József énekművészekkel. A július 11-én felhangzó átiratokat az együttes készítette George Friedrich Händel operáinak legismertebb darabjaiból. Július 11-én a beregszászi Illyés Gyula Színház hozza Győrbe a Karnyónét Vidnyánszky Attila rendezésében, július 18-án pedig David Di Fiore amerikai orgonaművész tart hangversenyt a Bazilikában, világ körüli koncertturnéját követően. Győrben a 35. Nemzetközi Művésztelep kiállítása és a néptáncfesztivál mellett még számos program ünnepli a nyarat.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Tölgyesi Gábor
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés