hirdetés
hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

A traumatológusok is támogatják a rezidensek törekvéseit

A Magyar Traumatológus Társaság a Magyar Ortopéd Társasággal közösen szervezett kongresszus keretén belül megtartotta évi rendes közgyűlését.

A közgyűlés áttekintette a magyar egészségügy jelenlegi, a véleménye szerinti romló helyzetét és ezen belül saját szakmájának mind infrastrukturális, mind személyi, mind tárgyi feltételét is.

A Magyar Traumatológus Társaság nagy figyelemmel kíséri a Rezidens Szövetség törekvéseit - áll a szervezet közleményében. "Mint az egészségügy egyik legnehezebb területén dolgozókat tömörítő társaság érti, mélyen átérzi és támogatja a fiatal orvosok kezdeményezését. A Magyar Traumatológus Társaság mellé áll minden olyan törekvésnek mely a fiatalok számára tiszta, világos életpályát biztosít és a szakma minden rétegére kiterjedő, kedvező változásokat indíthat be."

A fiatal orvosokat korábban már a Magyar Orvosi Kamara is támogatásáról biztosította, ugyanakkor a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület óvatosságra intette a rezidenseket, mondván: a célokkal egyetértenek, az eszközökkel azonban nem

Portrusching Gábor
a szerző cikkei

G.K.
a szerző cikkei

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés