hirdetés
2024. május. 13., hétfő - Szervác, Imola.

A főváros vezetése nem vesz részt az MSZP kezdeményezésén

"Horváth Csabának és az MSZP-nek 4, illetve 15 éve volt arra, hogy a főváros egészségügyét rendbe tegye. Ez nem sikerült" - áll a Főpolgármesteri Iroda által kiadott sajtóközleményben.

A főváros vezetése nem vesz részt az MSZP által március 19-re kezdeményezett Budapesti Egészségügyi Kerekasztal megbeszélésen, mert azt PR-fogásnak tekinti - közölte a Főpolgármesteri Iroda pénteken.

"Horváth Csabának és az MSZP-nek 4, illetve 15 éve volt arra, hogy a főváros egészségügyét rendbe tegye. Ez nem sikerült. A Fidesz-KDNP öt hónapja vette át a város vezetését. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy ennyi idő alatt az ágazat helyzete megoldható" - olvasható a közleményben.

Az MSZP fővárosi frakciója a fővárosi egészségügyi intézményhálózat jövőjével kapcsolatban kezdeményezte a kerekasztal összehívását, azt szorgalmazva, hogy a megbeszélésen vegyen részt minden érintett városvezető, politikus és szakember.

A párt a kezdeményezést azzal indokolta: továbbra sem lehet tudni, pontosan ki és milyen terveket készít elő Budapest egészségügyi rendszerének átalakítására. Nincsenek ismert tervek, nincsenek bejelentett célok, csak ötletek és kiszivárgó javaslatok vannak - tették hozzá.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink