hirdetés
2017. május. 22., hétfő - Júlia, Rita.
hirdetés

Világszínvonalú, betegprofil alapú inkontinencia irányelv lépett életbe tavaly, ám ahhoz, hogy az ajánlás a gyakorlatban is megfelelően működhessen, a szakma jogszabály módosítást vár a szakpolitikától.

A húgyúti fertőzés a nők leggyakoribb bakteriális fertőzései közé tartozik, ami az antibiotikumos kezelés ellenére rendszeresen kiújul, írja az OTSZ Online.

A megfelelő betegutak kialakítása és a progresszivitás szerint egymásra épülő kontinencia-ellátás még várat magára.

Az esetek nagy részében már a háziorvos gyorsan és szakszerűen meg tudja ítélni és érdemben el tudja látni az inkontinens betegeket.

hirdetés

Az elhízás jelentősen növeli a prosztatarák kialakulásának esélyét és számottevően rontja a már meglévő betegség prognózisát – mondja dr. Nyirády Péter.

A férfi meddőség kockázati tényezőiről beszélt dr. Papp György  a Kossuth rádióban.

Jelentősen javíthatja az áttétes prosztatarákos betegek egy részének életkilátásait egy Magyarországon is törzskönyvezett onkológiai gyógyszer.

A Magyar Urológus Társaság közleménye a társaság csütörtökön kezdődött kongresszusa elé időzítve adott áttekintést a prosztatarákos, veserákos, hólyagdaganatos betegek hazai helyzetéről.

Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha a jövő kórháza kicsit az otthonunk is lenne.

A magyar egészségügy a Fidesz immár hét éves uralkodásának állatorvosi lova. A kórházak, intézmények többsége szinte lehetetlen körülmények között „működik".

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés