hirdetés
2017. április. 25., kedd - Márk.
hirdetés

Világszínvonalú, betegprofil alapú inkontinencia irányelv lépett életbe tavaly, ám ahhoz, hogy az ajánlás a gyakorlatban is megfelelően működhessen, a szakma jogszabály módosítást vár a szakpolitikától.

Az esetek nagy részében már a háziorvos gyorsan és szakszerűen meg tudja ítélni és érdemben el tudja látni az inkontinens betegeket.

Az elhízás jelentősen növeli a prosztatarák kialakulásának esélyét és számottevően rontja a már meglévő betegség prognózisát – mondja dr. Nyirády Péter.

A férfi meddőség kockázati tényezőiről beszélt dr. Papp György  a Kossuth rádióban.

hirdetés

Jelentősen javíthatja az áttétes prosztatarákos betegek egy részének életkilátásait egy Magyarországon is törzskönyvezett onkológiai gyógyszer.

A Magyar Urológus Társaság közleménye a társaság csütörtökön kezdődött kongresszusa elé időzítve adott áttekintést a prosztatarákos, veserákos, hólyagdaganatos betegek hazai helyzetéről.

Szakemberként is nehézséget jelent követni a változásokat, laikusként pedig gyakorlatilag lehetetlen. Hogy mely módszerek, készítmények, állítások tekinthetők hitelesnek, melyek képviselnek tényeken alapuló táplálkozási ismereteket, hogy ismerhetők fel a hiteles módszerek, sok szemszögből vizsgálható kérdés.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy senkinek ne kelljen Magyarországon kórházi fertőzésben elveszítenie az életét vagy egy szerettét. Ne hagyd annyiban, ha téged is jogsértés ért!

hirdetés
hirdetés

Könyveink


hirdetés