2024. április. 25., csütörtök - Márk.

3 millió euro a COVID19 ellen

A Chiesi csoport növeli a támogatási intézkedéseket és új pénzügyI alapokat jelentetett be a munkavállalók, a betegek és az egészségügyi szolgáltatók számára a COVID-19 világjárványra adott válaszként.

A Chiesi Farmaceutici, a nemzetközi kutatásra összpontosító egészségügyi csoport (Chiesi csoport) új intézkedéscsomagot jelentett be a munkavállalók, a betegek és az egészségügyi szolgáltatók támogatására irányulóan, a folytatódó COVID-19 világjárványra való tekintettel. Az intézkedések tartalmaznak egy 3 millió eurós alapot az olaszországi koronavírus leküzdésének támogatására. A Chiesi csoport vészhelyzeti menedzsment csapata mind vállalati szinten mind az összes leányvállalatában továbbra is szorosan figyelemmel kíséri a COVID-19 világjárvány minden fejleményét, ahogy ezt a vészhelyzet kihirdetése óta teszi. Számos rendkívüli intézkedést vezettek be gyógyszereink folyamatos ellátásának biztosítása érdekében az összes olyan országban, ahol azokat forgalmazzák, valamint intézkedéseket hoztak a munkavállalók, a betegek és a partnerek egészségének és jólétének támogatása miatt is.

Gyógyszerek gyártása és ellátása:

Az olasz kormány március 22-i rendeletét követően, amelyben felszólítják az összes nem alapvető szükségletű termék gyártásának olaszországi szüneteltetését, megerősítette, hogy az összes vállalati gyógyszer gyártása megszakítás nélkül folytatódhat az olaszországi és külföldi telephelyeinken, valamint a termelés ugyanazon a magas színvonalon működhet tovább. A mai napig a munka folytatódik, és képesek vagyunk gyógyszereket szállítani a szokásos gyártási és forgalmazási csatornák szerint az összes olaszországi, brazíliai és franciaországi gyártóüzemünkből, valamint globális kutatási és fejlesztési tevékenységeink is tovább haladhatnak.

Gondoskodás munkatársainkról és partnereinkről

A világjárványra reagálva a Chiesi csoport leányvállalatainak vészhelyzeti menedzsment csoportjai intézkedéseket hajtottak végre, hogy megóvják a munkavállalók egészségét és biztonságát, az intézmények és az Egészségügyi Világszervezet útmutatásait követve. Ezek az intézkedések négy fő tevékenységi területre összpontosítanak: védelem, megosztás, tájékoztatás és képzés. A társaság meghatározott egy alapvető munkaerő bázist, amelynek fizikai jelenléte nélkülözhetetlen a helyszínen, a folyamatos működés fenntartásához. Ezenfelül biztosította a szükséges technológiai támogatást és felszerelést, hogy a Chiesi csoport többi tagja otthonról dolgozhasson, hatékony munkapolitikával, kiterjesztve az összes üzleti funkcióra. Azon munkavállalók számára, akik továbbra is helyszínen dolgoznak, szigorú folyamatokat vezettek be egészségük védelme érdekében, ideértve a meglévő szokásos biztonsági és védelmi eljárásokon túl útmutatásokat a társadalmi távolságtartásról, valamint új higiéniai protokollokat. Az olasz kollégák további támogatása érdekében, akik központi szerepet töltenek be az összes olaszországi Chiesi-művelet működésének fenntartásában a társaság bejelentette, hogy a vészhelyzet időtartamára 25% -kal növeli a helyszíni alkalmazottak bérét, hogy elismerje a napi elkötelezettséget és erőfeszítést, amelyet tesznek.
Ezenfelül a Chiesi csoport egy további biztosítási fedezetet hozott létre, a már meglévő biztosítás mellé, amelynek célja az orvosi költségek fedezésére és további támogatási szintek biztosítására irányul a COVID-19-ből származó valószínűtlen fertőzés fennállása esetén.

A Chiesi továbbá egy segélyvonalat is kínál, amely napi 24 órában minden nap elérhető szakképzett pszichológusokkal, a Chiesi csapat tagjai számára, akiknek esetleg további támogatásra és tanácsadásra lehet még szükségük. Ezek a munkavállalók jólétét és egészségét támogató kiegészítő intézkedések mintegy 1 millió eurós beruházást jelentenek eddig. A leányvállalatok hasonló intézkedéseken dolgoznak, a helyi forgatókönyv és igényeknek megfelelően.

Elkötelezettségünk a globális válasz támogatása iránt:

A Chiesi csoport elkötelezett amellett, hogy pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra. A Chiesi csoport és globális leányvállalatai által a világjárvány idején a betegek, az intézmények és az egészségügyi szakemberek támogatása érdekében tett intézkedések mellett ma a csoport új, 3 millió eurós alapot jelentett be az olaszországi válság kezelésére irányuló erőfeszítések támogatására. Ez az alap számos intézkedést támogat, beleértve a személyi védőeszközök, szellőztetők és fertőtlenítő gélek adományozását a kórházak és más egészségügyi intézmények kérésére. A társaság közvetlen adományokkal is szolgált Kína és Olaszország kórházai számára; gyógyszerekkel légzőszervi betegségek kezelésére. A Chiesi egy olyan eljárást is létrehozott, amelyben az olaszországi csapattagok "virtuális" munkaidőt adományozhatnak a pármai önkéntesek társulásainak a vészhelyzeti reagálás támogatására. A társaság az adományozott órákat pénzügyi adományokká konvertálta, amelyeket a Chiesi csoport ezután megduplázott. Két hét alatt már közel 70 000 eurót gyűlt össze.

„Válaszul erre a példátlan globális egészségügyi válságra, a Chiesi továbbra is elkötelezett amellett, hogy javítsa betegeink, munkatársaink és partnereink életminőségét, miközben megvédi egészségüket és jólétüket. Ez áll a világjárvánnyal kapcsolatos döntéseink középpontjában", kommentálja Ugo Di Francesco, a Chiesi Group vezérigazgatója. „Nagyon örülünk annak, hogy sikerült biztosítani a gyógyszereink folyamatos gyártását és ellátását a kórházak, az orvosok és a gyógyszereinkre támaszkodó betegek számára. Gyógyszergyártó cégként kihasználjuk a szakértelmünket, forrásainkat, amit az egészségügyi szakemberek számára biztosíthatunk világszerte, és keressük a képességünk növelésének lehetőségeit, ahogy az igények bővülnek. Folytatjuk az együttműködést minden partnerünkkel és helyi, nemzeti vagy regionális testülettel szerte a világon annak biztosítása érdekében, hogy képességeink szerint a lehető legjobban tudjuk támogatni őket. "

„Megtiszteltetésünkre szolgál, hogy kivehetjük a részünket a járvány okozta válság kezelésében. Olaszországban szembesülünk azzal, amit csak nemzeti vészhelyzetként lehet leírni. A munkavállalók és a betegek védelmére irányuló kezdeményezéseink kibővítésével elsődleges prioritásunk marad a biztonságuk megőrzése”, mondta Alberto Chiesi, a Chiesi csoport elnöke. "Nagyon büszke vagyok a munkavállalóink elkötelezettségére ebben a nehéz időszakban, és szeretnék mindenkinek köszönetet mondani."

A Chiesi csoport által eddig nyújtott támogatás és adományok Olaszországban:

  • 50.000 egységnyi kézfertőtlenítő gél adományozása a tömegközlekedés szolgáltatói számára, és személyi védőeszközök adományozása kórházak számára
  • Együttműködés a háziorvosok szövetségeivel tanácsadás és iránymutatás kapcsán, légzőkészülékek vásárlásához nyújtott támogatás a COVID-19 betegeket kezelő kórházak számára
  • Partnerkapcsolat fenntartása a helyi önkéntes szervezetekkel, pénzügyi vagy anyagi adományok felajánlása és a támogatás fenntartásának elkötelezettsége, ahogy a beavatkozás lehetőségének új területeit azonosítottuk, amelyekkel a vállalat foglalkozhat
  • További információért kérjük látogassa meg az alábbi weboldalt: https://www.chiesi.com/en/coronavirus/

 

A Chiesi Csoportól

Az olaszországi Párma székhellyel rendelkező Chiesi Farmaceutici egy nemzetközi, kutatásra összpontosító egészségügyi csoport, amely 85 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeriparban és 29 országban van jelen világszerte. A Chiesi innovatív gyógyszereket kutat, fejleszt és forgalmaz a légzőszervi gyógyászatban, a speciális gyógyászatban és a ritka betegségek területén. K + F szervezetének székhelye Párma (Olaszország),, valamint integrálódik a K + F csoportokkal Franciaországban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Svédországban a Chiesi preklinikai, klinikai és regisztrációs programjainak továbbfejlesztése érdekében. A Chiesi közel 6000 embert foglalkoztat. A Chiesi Group tanúsított Benefit Corporation.

További információkért kérjük, látogasson el a www.chiesi.com oldalra.

(forrás: Chiesi Farmaceutici)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés