hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 19
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-04

Nincs hiány aggályokban, de összességében inkább óvatos optimizmus érzékelhető – ez derül ki a Népszava összeállításából.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-08-02

A Frontiers in Human Neuroscience tanulmányának szerzői személyes beszámolók elemzésével néztek a halálközeli élmény mélyére.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-05-19

Széles spektrumon mozognak a hr-es munkafeladatok: alapszinten a hr-es mások kéréseit hajtja végre, kimutatásokat rak össze, és többnyire softvereket, táblázatokat kezel. A skála másik pontján pedig a stratégiai hr áll, ahol elvárás a proaktivitás és kreativitás. A cél mindenképp ez kell, hogy legyen, ez viszi előre a céget, és nem mellesleg a hr-es karrierjét. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-02-11

Miről szólnak a haldoklók álmai és víziói? A palliatív orvosokkal és a hozzátartozókkal végzett interjúk után a kutatók napjainkban már magukat az érintetteket is megkérdezik.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-05-04

Várhatóan élénkíteni fogja a praxispiacot a tervezett változás, mely szerint a praxisjog megvásárlását az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól az ellátásért járó pénzből is lehetne finanszírozni.  

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-11-27

Győztest hirdettek "A jövő egészségügyi komplexuma" elnevezésű pályázaton, amelyen a „Lipótnak”, az egykori OPNI ingatlanának életrekeltése volt a téma – számol be a ReSource.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-16

„Talán most belekap a változás szele a magyar egészségügy évtizedek óta csak sodródó, roppant hajójának vitorlájába és új vizek felé indítja el” – reménykedik a Napi Gazdaság szerzője.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-04

Az amazóniai sámánok által használt főzet kiváltotta víziók éppen olyan valóságosak lehetnek az agy számára, mint az, amit a szemünkkel látunk – ezt mutatták ki agyi képalkotó módszerrel brazil kutatók.

#9
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-02-28

Információink szerint kedden hozza nyilvánosságra a kormány a gyógyszerpiacot érintő megszorító intézkedéseit. A tervezet az utolsó percig formálódik, egészen biztosan csupán annyit tudni, három hivatalban is lázasan dolgoznak a szakértők.

#10
Medical Online
2011-02-10

Nagy távlatokat vizionál az Új Széchenyi Terv (ÚSZT), amelynek prioritásai közül a Gyógyító Magyarország – Egészségipari Program, valamint a Tudomány – Innováció Program is érintheti az egészségügyet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.