hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 27
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-10-28

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közzétette az eddigi pályázatokon megbízást szerzett országos szakfelügyelők névjegyzékét.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-04-09

Az SE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika szervezésében idén kilencedik alkalommal szervezték meg a SIASTOK-ot, mely mostantól új névvel és kibővített tematikával folytatódik.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-19

A Fogorvosok Világszövetsége (FDI) március 20-át az „Egészséges száj világnapjává” nyilvánította, a kampányhoz Magyarország 2013-ban csatlakozott.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-07-06

Rétvári Bence nyilatkozata szerint kiemelt figyelmet szán a kormány a a száj- és fogbetegségek kockázat-csökkentésének, korai felismerésének és kezelésének.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-02-15

Ma délelőtt vették át megbízólevelüket az új Egészségügyi Szakmai Kollégium 61 tagozatának vezetői és tagjai – értesült a MedicalOnline.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-05

A  háziorvosoknál végrehajtott bevételnövelés irányadó lesz a közfinanszírozott fogorvosoknál is, a magánrendelők doktoraira viszont akár jelentési kötelezettség is várhat.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-12-19

A „megszokott menetrendtől” eltérően az Egészségügyért Felelős Államtitkárság most nem élt az automatikus meghosszabbítás lehetőségével – értesült a MedicalOnline. Vagyis a jelenleg hatályos protokollok zöme érvényét veszíti január elsejére. Úgy tudjuk, nagyjából hatvan új, a gyógyítás menetét szabályzó rendelkezés áll elbírás alatt, mely vélhetően jövő tavasszal kaphat zöld utat.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-11-13

Közzétette honlapján a GYEMSZI a minőségügyi szakfőorvosok listáját.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-22

Szemrevételezve az országos intézetek vezetői posztjára februárban kiírt főigazgatói pályázatok nyerteseinek névsorát önként adódik a kérdés: mi értelme volt? A meghirdetett tíz állást ugyanis hét esetben korábbi betöltője nyerte el, váltás mindössze két helyen történt, egy intézménynél pedig meg kell ismételni a kiírást. Nem így a gazdasági igazgatói tisztségek esetében, ahol viszont szokatlanul sok volt a személycsere.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-01

Véglegessé vált a szakmai kollégium tagjainak nevét tartalmazó lista, így már nem csak a tagozatok vezetői, mostantól a tanácsadó testületbe delegált szakértők személye is nyilvánossá vált. Először a MedicalOnline portálon böngészhetik a szakmai kollégium tagjainak teljes névsorát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.