hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 28
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-07-31

A psoriasis kezelési lehetőségei az utóbbi évtizedben alapvetően megváltoztak. A célzott biológiai terápiákkal ma már a betegek túlnyomó része csaknem teljesen tünetmentesíthető.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-08-29

Együttműködési megállapodást kötött az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Pszichológiai Intézete és a Panoráma Medical Center.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás >> immunológia [Bezárt rovat]
2016-02-17

Az eltérő támadáspontú készítmények esetében eltérő fertőzésekkel kell nagyobb valószínűséggel számolni. A betegeket szűrni, követni és szükség esetén kezelni kell.

#4
Medical Online >> Rovatok >> immunológia
2016-02-17

A többféle támadáspontú célzott biológiai terápiák közül elsőként alkalmazottak, ezáltal pedig messze a legtöbb terápiás tapasztalatot is a TNF-alfa gátló (tumor nekrózis faktor) terápiák adják

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-09-24

Kivétel nélkül nagyon fontos – szakmailag és társadalmi szempontból egyaránt jelentős – ügyekhez kapcsolódó kampányok érkeztek az első BEP-pályázatra.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-12-13

Játékokkal és mozgásfejlesztő eszközökkel segítetenek, hogy a fizikoterápia ne a kezelés, hanem a játék része legyen.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-10-13

A 2014-es Artritisz Világnapról - melynek jelszava „Élj jobban, öregedj meg szépen” - emlékezik meg a Népszava az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet rendezvényéről tudósítva.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-09-04

A weben is kifejezetten sok szó esik a reumáról, az említések tanulsága szerint azonban a köztudatban kialakult kép közel sem pontos. 

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-08-12

Krónikus sokízületi gyulladásból gyógyítottak ki egereket svájci tudósok - írja a Zürichi Műszaki Egyetem közleménye alapján az MNO.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-12-07

Három magyar képzőművész alkotása is helyet kapott abban a nemzetközi projectben, melyet az AbbVie biogyógyszer vállalat hívott életre több mint 40 ország részvételével.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vannak élethelyzetek, amelyeket nem kíván megismerni az ember. lyen a sürgősségi egységek érkező oldala is.

Egyre több az olyan magyar gyerek, aki vagy külföldön született vagy egészen kiskorában került ki a szüleivel – azaz lassan felnövőben a határátkelők új generációja.