hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-02-21

Nem gátolja az öregedést a fiatalok vérplazmájának átömlesztése, közölte a Qubit szerint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatóság (FDA).

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-07-12

A Science egy cikke szerint az Egyesült Államok szövetségi kormánya akadályozza a Cannabis sativa orvosi felhasználásának lehetséges előnyeivel és kockázataival kapcsolatos klinikai kutatásokat, holott számos kórképben betegek milliói használják a szert.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-03-10

Az emlőrákkal diagnosztizált betegek túlnyomó többsége esetében a diagnózis megismerése után poszttraumatikus stressz betegség tünetei jelentkeznek, és a legtöbb emlőrákos beteg esetében ezek a tünetek még 1 év elteltével is fennállnak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-05-23

Miként lehet gyógyítani azt, aki miután embert ölt vagy a társát ölték meg mellette, az életét veszélyeztető stresszbetegségben szenved? Most, hogy Magyarország 110 katonát küld Irakba, számunkra is húsbavágó lehet ez a kérdés.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-08-06

Egészségügyi segítséget biztosító, ingyenes mobilalkalmazáshoz juthatnak a poszttraumatikus stressz szindrómával (PTSD) küzdő amerikai katonák.

#6
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2012-08-03

Poszttraumatikus stressz szindrómával (PTSD) küzdő amerikai katonáknak szánt ingyenes mobilalkalmazást tettek elérhetővé – írja  a Galamus.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-02-03

Az agyban ható gyógyszereknek először a mérgek behatolását megakadályozó, úgynevezett vér-agy gáton kell átjutniuk - német kutatóknak most sikerült egy szorongásoldóval áttörniük e gátat, tudósít az MTI.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.