hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2016-09-09

A Chlamydia-fertőzést az esetek nagy hányadában nem diagnosztizálják, a szifilisz néhány országban a depot-penicillin hiánya miatt nem kezelhető kellőképpen, a kankó esetében pedig rezisztencia-krízis fenyeget – írja a PharmaOnline.

#2
Medical Online >> Rovatok >> háziorvostan
2014-08-26

A lymphogranuloma venereum prevalenciáját és prediktorait elemezték nemibeteg-ambulanciákon ellátott, nagy kockázatú betegek csoportjában.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gasztroenterológia
2013-07-25

A gyulladásos bélbetegség klinikai képét jelentősen befolyásolják a felülfertőződések, ezáltal megnehezítik mind a diagnosztikát, mind a terápiát. Nagy a jelentősége a korai diagnózisnak  és a megfelelő beavatkozás gyors kiválasztásának. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-01-10

Megközelítőleg évi 19 millióra becsülik az Egyesült Államokban a szexuálisan átvihető betegségeket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.