hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 65
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-02

Az elektronikus kütyük elterjedésével folyamatosan csökken a mozgással töltött idő és nő a súlyproblémákkal küzdők aránya, írja a Család.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-10-12

Október második szombatja a végstádiumú betegek fizikai és lelki gondozásáért dolgozó hospice ellátás világnapja. Szy Ágnes pszichológussal a Rákgyógyítás közöl interjút.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-29

Digitális technológiáké a jövő, amelyek teljesen más orvos-beteg viszonyt, reklámstratégiát feltételeznek és várnak el a gyógyszeriparban is. Mire az X és Y generációk érintettek lehetnek a krónikus betegségekben, ők már más terápiakövetést elősegítő módszereket igényelnek.

#4
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-09-13

Rétvári Bence azt mondta, száz fiatalból 96 számára már rendelkezésre áll ehhez valamilyen eszköz.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-03-31

Végéhez közeledik az ÁNTSZ OTH által a védőnők munkafeltételeinek javítása érdekében indított projekt.

#6
Medical Online >> Rovatok >> Sanofi Klasszikusok >> Háziorvosi gyakorlat
2017-03-17

Egyik nap még láncdohányos volt, másnap pedig a cigarettát letéve elkezdett futni dr. Szabó Zoltán dunaújvárosi diabetológus főorvos.  

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-03-13

Nem jogerősen, de végleg eltiltották foglalkozása gyakorlásától a volt kórházigazgatót, aki 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét.

#8
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-02-15

További 63 hátrányos helyzetű település bevonásával folytatódik az idősügyi infokommunikációs modellprogram, közölte az MTI alapján a VG.

#9
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-02-09

A KonziliuMOK bárhol, bármikor hozzáférhető tanfolyam akkreditált, pontszerző képzéssé nőtte ki magát. Az online továbbképzésről a mok.hu ad hírt.

#10
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2016-12-01

A védőnők mentális kifáradását, a segítő szakmákra jellemző kiégést megelőző programokat finanszíroz a Norvég Alap.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hazánkban egyelőre inkább a nagyvállalatok fektetnek gamifikációs eszközökbe, de a játékosítás szerepet kaphat az egészségügyi ismeretek elmélyítésében és talán a betegségek kezelésében is.

A cukorbetegség komoly anyagcsere-betegség, egyre több embert érint. Így nem csoda, hogy itt is tömegével bukkannak fel az egyszerűnek tűnő, kis erőfeszítéssel gyógyulást ígérő készítmények, melyek sokszor hetek, napok alatt ígérik az anyagcsere látványos javulását.