hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-06

A jogerősen két év szabadságvesztésre ítélt szülész-nőgyógyász büntetésének végrehajtását az Igazságügyi Minisztérium elhalasztotta.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-02-12

Geréb Ágnesnek március 6-án kell(ene) megkezdenie kétéves fogházbüntetését, közölte a 24.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-07-16

Amikor sok a felelős, de csak egyetlen vádlott van – címmel ír a szegedi nőgyógyászper utóéletéről a NOL.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-10-08

A köztársasági elnök csak Geréb Ágnes még folyamatban lévő büntetőügyének lezárását követően dönt arról, kegyelmet ad-e a szülész-nőgyógyásznak.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-09-12

Közeledik a végkifejlethez Geréb Ágnes kegyelmi ügye – tudósít a Sándor-palotára hivatkozva az MTI.

#6
Medical Online >> Rovatok
2012-05-11

Geréb Ágnes kegyelmi ügye lehet az első, amellyel a frissen államfői hivatalába lépett Áder János megmutathatja, alapvetően különbözik elődje felfogásától – írja a Népszava arra utalva, hogy Schmitt Pálhoz hiába fordult korábban a 2 év fogházra ítélt szülésznő.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-01

Hétszáz magyar orvos és egészségügyi dolgozó kéri a köztársasági elnöktől dr. Geréb Ágnes kegyelmi kérelmének támogatását. A két legtekintélyesebb nemzetközi szülészszakmai szervezet is kiáll a magyar szülész-nőgyógyász mellett.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-02-28

Az országgyűlés keddi ülésén is szóba került a napirend előtti vitában a Geréb Ágnes ügyében kegyelmet sürgető kormánypárti képviselők fellépése – tudósít az MTI.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.