hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-07

Az alapvető jogok biztosa szerint a koraszülött intenzív osztályon (PIC) lévő gyermek joga és legjobb érdeke a szülő állandó jelenléte.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-12-05

Intézményenként eltérőek, olykor pedig súlyosan aggályos, indokolatlan korlátozásokat tartalmaznak a kórházakban kezelt gyermekek mellett tartózkodó szülők elhelyezésének feltételei.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-07-14

A kórházak csupán felében maradhat legalább egy szülő vagy gondviselő folyamatosan a kiskorú gyermekével, írja a Népszava.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-01-10

Az illetékes védőnő, gyermekorvos, óvoda, iskola, illetve a gyermekjóléti szolgálat sem észlelte, hogy egy szigetszentmiklósi házaspár éveken át bántalmazta gyermekeit.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-09-06

Tavasszal, május 19-én a „Zéró tolerancia – konferencia az etikus gyógyszerpiacért” címmel megrendezett eseményünkön résztvevő gyógyszeripari szakemberek számtalan kérdést intéztek a GYEMSZI-OGYI képviselőihez. Mivel a gyógyszerügyi hatóság szakértői nem minden esetben tudtak pontos választ adni, ezért csokorba gyűjtöttük az ott elhangzott kérdéseket, továbbá kör e-mailben arra kértük a konferencia hallgatóit, egészítsék ki saját kérdéseikkel a listát. Sokan érdeklődtek a válaszok iránt, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet Országos Gyógyszerészeti Intézetének sajtóosztályától szeptember 2-án kaptunk választ. 

#6
Medical Online >> Mi újság?
2011-02-14

A betegekhez érkező látogatók közül néhányan nincsenek tekintettel másokra, előfordul, hogy tömegesen érkeznek egy-egy bent fekvőhöz, s zavarják a többi gyógyulni vágyó nyugalmát is - írja a Békés Megyei Hírlap. Körkép a megyei kórházak látogatási szabályairól.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.