hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 27
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-03

A Semmelweis Szalonban mutatták be dr. Langer RóbertEurópai körkép az első veseátültetések történetéről…” című könyvét.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-12-19

Francis S. Collins, a Humán Genom Projekt egykori vezetője könyvében megkísérli kibékíteni a tudományos és a spirituális világképeket.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-10-02

Két tudományos előadás nem kerülhet a közönség elé a Magyar Tudomány Ünnepén, az MTA vezetése nem engedi, írja a Qubit.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-01

Dinamikusan fejlődő, számos szakmát érintő beavatkozás a negatívnyomás-kezelés, amely hatékonyan elősegíti a krónikus sebek gyógyulását.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-12-19

A kötet az adatok bemutatásán túl értékeli a környezet változásának folyamatait, és felhívja a figyelmet a természetvédelem fontosságára.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-20

A művész és múzsája kapcsolatát elemzi Gerevich József pszichiáter, addiktológus Múzsák és festők Teremtő vágyak 2. című kötete.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-09-22

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) szerint még mindig sérül a mozgáskorlátozottak önrendelkezési joga.

#8
Medical Online >> Központi idegrendszer
2017-02-23

Először egy verseskönyvet adott ki CD-melléklettel, majd verskoncertet és színházi estet szervezett művei alapján dr. Károlyi Hortenzia belgyógyász, diabetológus. 

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-11-14

Könyvet szerkesztettek Rangos Katalin orvosinterjúiból, melyek kedd esténként, a Klubrádióban hallhatóak. Mi is ott jártunk a bemutatón.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-01-28

A depresszió, az öngyilkosság és annak megelőzése a témája a Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. vándorgyűlésének, amelyet Szegeden rendeznek meg szerdától szombatig.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mondhattok bármit, hogy ki miért landolt az akut betegellátásban, vagy akár a sürgősségi betegellátásban, de a választ mindannyian tudjuk: A Vészhelyzet című tévésorozat sodorta a mi generációnk tekintélyes részét erre a pályára.

Hús  //  Alimento

Kedves növényevő embertársaink rendszeresen felhívják a figyelmemet arra a tényre, hogy a WHO szerint a húsevés a mindmeghalás egyik fontos oka, nevezetesen is rákot kelt.