hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-09-26

Kövér László, az Országgyűlés elnöke Beregszászon orvosi eszközöket adott át a járási kórház gyermekosztályának.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-01-16
Megérkezett Port-au-Prince-be, Haiti fővárosába helyi idő szerint pénteken késő délután a Baptista Szeretetszolgálat által vezetett hétfős mentőcsapat – tájékoztatta az MTI-t Révész Szilvia, a baptisták szóvivője.
#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2009-05-12
Hazaérkeztek az Afrikai-Magyar Egyesület II. Önkéntes Orvosi Missziójának tagjai, akik a kelet-kongói Kiwanja menekülttáborban és apró falvakban a háború szenvedőin segítettek.
#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-02-09
Az Afrikai - Magyar Egyesület szervezésében február harmadikán három fős orvoscsoport indult Kongóba, hogy segítsen a kelet - kongói háború következtében kialakult humanitárius katasztrófa áldozatain. Dr. Juhász Ágnes, Dr. Juhász Györgyi és Dr. Kurpé László olyan térség kórházaiban és menekülttáboraiban dolgoznak, ahol több tízezer ember ellátása nincs biztosítva. A Medical Online részletesen közli az egyesület munkatársa, Schumicky Lilla beszámolóit. Az AHU várja a további adományokat és az önkéntes orvosok jelentkezését.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legjobb esetben ezekre a kérdésekre nem kerül sor, mert a beteg időben kap tájékoztatást, illetve megelőző válaszokat a benne később megfogalmazódó kérdésekre. Ha mégsem, akkor íme a GYIK rovat!

A waterlooi egyetem frissen közzétett kutatásának eredményei szerint segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik.