hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 59
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-15

Alabama államban a szenátus is megszavazta az Egyesült Államok legszigorúbb abortusztörvényét, magzatelhajtásért 99 év börtön jár az orvosnak.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-09

Világossá vált, hogy ez sajnos tényleg komoly ügy, így eltaxiztunk a Hollywood Presbyterian Medical Center ügyeletére. A 444.hu élménybeszámolója.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-21

A cigarettázás visszaszorítását célzó tervei között a francia filmekben is megtiltaná a dohányzást a francia egészségügyi miniszter.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-04-25

A JAMA Dermatology tanulmánya bemutatja, milyen bőrgyógyászati jellegzetességekkel ábrázolják a klasszikus mozifilmek a gonoszokat, a Nature Human Behaviour cikke pedig azt elemzi, hogy a szuperhősökért való lelkesedés velünk született tulajdonság lehet.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-04-22

Április elején zsarolóvírus fertőzte meg a veszprémi kórház informatikai rendszerét, de más intézmények is így jártak; világszerte egyre több kórháztól követelnek váltságdíjat a hekkerek, írja az Index.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-04-04

Az Oscar-díjas színésznő kifejezetten nők számára készülő orvosi marihuána-termékekhez adja a nevét és pénzét, jelentette az USA Today.

#7
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2016-02-16

A kaliforniai egészségügyi intézmény rendszerét és orvosi felszereléseinek egy részét több mint egy hete tették működésképtelenné a hackerek. Egymilliárd forintnyi összeget követelnek, közli a hvg.hu.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-07-04

Zene nélkül nem tudnék élni. Radiológusnak készülök, ezért talán furcsán hangozhat, de ha egyszer el kellene veszítenem valamelyik érzékszervemet, akkor a látásom hamarabb odaadnám, mint a hallásomat – írja ajánlójában a Kenézy Gyula Kórház Központi Radiológia Diagnosztika Osztályán dolgozó dr. Székely András.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-05-30

Elsőként egy koncertet ajánl a figyelmükbe dr. Kriván Gergely, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályának osztályvezető főorvosa, aki a művészfilmek szerelmese.

#10
Medical Online >> Rovatok
2012-05-02

Az értelmi és érzékszervi sérült fiatalokból álló Hangadók együttes írországi fellépését segíti egy május 10-ei koncert az Akvárium Klubban Budapesten.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.