hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-10-25

Tizenhat éves életkor alatt a második leggyakoribb krónikus betegség a mentális betegségek csoportja – mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Pászthy Bea gyerekpszichiáter, egyetemi docens.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-06-28

A tanulás korlátait és a fejfájás okozta károkat mutatták ki az SZTE Élettani Intézetének kutatói, derül ki az egyetem honlapján megjelent interjúból.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-28

Súlyos problémákkal küzd a hazai addiktológia, drogstratégia híján a szabályozatlanság ráadásul a jogbiztonság követelményével összefüggő visszásságot idéz elő.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-02-05
Sokan siratták, sokan temették. A lélekgyógyászatról, a pszichiátriáról van szó, a sokat vitatott, sokat változott és fejlődött tudományról. A pszichiátriát, az egész ellátórendszert nálunk sokáig a Lipót jelentette, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) hajdani fellegvára, a patinás hűvösvölgyi épület.
#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-04-16
Bajnai Gordon miniszterelnök kedden újra Székely Tamást jelölte egészségügyi miniszternek. A miniszterjelölt szerdán a Parlament egészségügyi bizottsága előtt beszámolt eddigi, 50 hetes munkájáról, illetve a képviselők kérdéseire válaszolva ismertette az elkövetkező egy évre vonatkozó terveit.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.