hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-05-17

Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, átlagosan napi 500 kalória többletbevitelt jelentenek.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-01-30

A kevesebb károsanyag-kibocsátással előállított ételekből álló étrendek egészségesebbek is egy nagyszabású új amerikai kutatás szerint.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-01-15

A szív ereinek meszesedéséért a finomított cukrok fogyasztása tehető felelőssé, a telített zsírban szegény táplálkozás inkább kárt okoz, nem hasznot.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-03-14

Megjelent a Diétás Irányelvek Tanácsadó Bizottságának új jelentése, amely az USA érintett minisztériumai számára foglalja össze a legújabb tudományos eredményeket. A változások a koleszterin-, a kávé- és a sófogyasztással kapcsolatos útmutatókat is érintik.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-02-05

Több mint háromszorosára nő a szív- és érrendszeri zavarok okozta halálozás veszélye azoknál, akik napi kalóriabevitelük egynegyedét hozzáadott cukorból fedezik.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-04-22

„Járni jár, csak nem jut” – felütéssel ír a létminimum alatt élő gyerekek nyári szociális étkeztetéséről az Index.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-01-26

A dohányzás és a táplálkozás kóroki szerepén kívül ma már tudjuk, hogy többek között az orális fogamzásgátlás, illetve a vakcinák is közreműködhetnek a gyulladásos bélbetegség kialakulásában.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-06-25
Időről-időre hallhatunk a transzzsírsavak egészségkárosító hatásairól. Mik ezek a zsírok, hogyan keletkeznek, valóban ártalmasak-e, milyen élelmiszerekben találhatóak és hogyan mérsékelhetjük a bevitelüket?
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.