hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 26
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-05-31

A Közép-Magyarországi régió első egyetemi kórháza jön létre a Semmelweis Egyetem és a Szent Rókus Kórház integrációjával.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-05-16

A curriculum reform bevezetése előtt egyeztetésre hívták a hallgatókat, hogy észrevételeket tehessenek az újításokkal kapcsolatban.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-05-13

Az ellátásokhoz való hozzáférést számos tényező befolyásolja, ezekről is szó esett a Semmelweis Egyetemen rendezett egészségügyi hozzáférés konferencián és egészségfejlesztési szakmai fórumon, ahol bemutatkozott az intézmény Egészségfejlesztési Központja is.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-04-03

Szociális-, gyermekjóléti- és gyermekvédelmi intézményvezető  vette át a szociális vezetőképzés mesterszintű tanúsítványát.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-02-27

Az egyesült államokbeli Massachusetts állam három egyetemén tett látogatást dr. Merkely Béla rektor, közli a Semmelweis Egyetem honlapja.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-02-18

Az oktatás strukturális átalakításával kapcsolatban kérdezhették a hallgatók Merkely Béla rektort a Semmelweis Egyetem interaktív fórumán.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-07-31

Optimistának kell lenni, és hinni abban, amit csinálunk – sűrítette egy mondatba hitvallását dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem július 1-jén hivatalba lépett rektora, aki lapunknak azt is elmondta, minden olyan kezdeményezést támogat, ami a kitűzött célokat előreviszi.

#8
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-11-13

Az egészséges felnőttkor záloga az egészséges gyermekkor; ez utóbbiban döntő szerepet játszik a gyermekorvosi hálózat.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-07-07

Az utóbbi időben robbanásszerűen értékelődik fel az életmód orvoslás szerepe és helye a mindennapi gyógyításban.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-07-03

Eskütételüket követően a klinikai rektorhelyettes és a dékán avatta orvosdoktorokká az Általános Orvostudományi Karon végzett hallgatókat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.