hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-11-05

A hidroklorotiazid szedése dózistól függően akár 4-7-szerésére is emelheti az ajakrák, illetve a nem festékes bőrrák kockázatát, közölte a PharmaOnline.

#2
Medical Online >> Központi idegrendszer
2017-06-16

Volt aki a saját gyomorsavát gyűjtötte, más orvos pedig önmagán végzett vakbélműtétet. Néhányan felfedezésükért Nobel-díjat kaptak. 

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-07

Azokban a betegekben, akikbe szolid szervet – vesét, májat, szívet vagy tüdőt – ültettek be, kétszer akkora a rák kockázata, mint a teljes népességben, s a rosszindulatú daganat sokféle típusa fordul elő bennük – erről számoltak be a JAMA november 2-i számában.

#4
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2010-03-03
A British Medical Journal (BMJ); a Lancet; a Journal of the American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.