hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-14

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át szerdán a Pesti Vigadóban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-12-01

A magyar-iráni baráti együttműködés jelképének nevezte kedden a magyar miniszterelnök Semmelweis Ignác és Avicenna Teheránban felavatott szobrát – tudósít a Magyar Hírlap.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-09-24

Semmelweis Ignác életművét bemutató kiállítás nyílt a Comenius Egyetem Orvosi Karának pozsonyi épületében - szerdától két héten át lesz ott látható.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-08-13

Semmelweis Ignác százötven évvel ezelőtt, 1865. augusztus 13-án hunyt el méltatlan körülmények között. Halálát sokáig misztikus köd övezte – idézi fel a Magyar Hírlap.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-07-01

Semmelweis Ignác 197. születésnapján, a magyar egészségügy országszerte elismeréseket adtak/adnak át az egészségügy dolgozóinak és megköszönik egész éves munkájukat. 

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-09-12

Semmelweis Ignác alakját, felfedezését mutatja be a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum (SOM) pénteken nyíló kiállítása.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-04-05

Már elérhető a kormány honlapján az egészségügyi szúró-vágó eszközök biztonságosabb használatát célzó rendelettervezet.

#8
Medical Online >> Rovatok
2012-08-20

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából rangos állami kitüntetéseket adott át hétfőn a Parlamentben.

#9
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2011-11-22

Dr. Schmidt Péter egyetemi magántanár, az orvostudomány kandidátusa, gyermekgyógyász főorvos életében kiemelkedő jelentősége és meghatározó szerepe van a Semmelweis Egyetemnek. Ott lesz az Alumni Találkozón.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.