hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-05-22

Nagy Anikó, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára is átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktől az Országház Vadásztermében 2018. május 22-én.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-06-08

A fővárosi kórházak kormány által tervezett átszervezése körül kialakult "hatalmas fejetlenségről" közölt összefoglalót a Magyar Nemzet

#3
Medical Online >> Rovatok
2012-08-20

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából rangos állami kitüntetéseket adott át hétfőn a Parlamentben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-01-26

Az következő hónapokban több, a mentális egészséggel, illetve annak kutatásával, gyógyításával kapcsolatos eseményre is sor kerül.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.