hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-04-26

A hajléktalanok körében végzett február 3-ai országos felmérés szerint a hajléktalan emberek kis részét érintette közvetlenül a szabálysértési törvény múlt évi módosítása.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-22

Tarlós István főpolgármester nem tudja, hány otthontalan van, de abban biztos, mindenkinek jutna hely a szállókon. A szakember mást tapasztal, írja a Népszava.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-29

Az idei országos felmérés alapján a hajléktalanok döntő többségének a jelenlegitől eltérő segítségre, lakhatási és szociális támogatásra lenne szüksége.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-02-05

Egy új protokoll szerint az egészségügyi és a szociális ellátórendszernek nagyon szorosan együtt kell működnie a kihűléses eseteknél.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-07-24

Jelenleg egyetlen, a hajléktalanok számára mindennap elérhető fertőtlenítőállomás működik a fővárosban: az Oltalom Egyesületé, közli a HírTV.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-01-30

Hajléktalanok egészségügyi ellátását végző centrum és hajléktalanok átmeneti szállása költözik az egykor nagyhírű orvostovábbképző intézet Szabolcs utcai ingatlanának egyik legnagyobb épületébe. Ezzel az egyik legértékesebb ingatlan látszik elveszni az értékesítésből bevételt remélő egészségügyi szakállamtitkárság portfóliójából.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-11-23
Egyre több a beteg hajléktalan, akiknek speciális szálláshelyre vagy orvosi ellátásra lenne szükségük. A szociális szakemberek szerint a fedél nélkülieket ellátó önkormányzati és civil szervezetek felkészültek a hideg időre, közülük többen utcai étkeztetést is szerveznek.
#8
Medical Tribune III. évf.6. szám
Medical Online
2005-03-01
  Március 15-e alkalmából Széchenyi- díjat kapott mások mellett dr. Fésüs László biokémikus, orvos, sejtbiológus, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és és Egészségtudományi Centrum Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézete igazgatója; dr. Freund Tamás neurobiológus, az MTA levelező tagja, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, kutatóprofesszor és dr. Romics László belgyógyász szakorvos, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb főigazgatója, egyetemi tanár. A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült dr. Füredi János, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet osztályvezető főorvosa, egyetemi tanár; Gurály Zoltán, a Menhely Alapítvány szociológus-szóvivője és dr. Jakus Zoltán, a jászberényi Erzsébet Kórház főigazgatója. A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést kapott dr. Kovács László, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézete igazgatója, egyetemi tanár.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.