hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-07-21

A Zika-vírus miatt, a várandós anyákat kivéve, senkinek nem kell távol maradnia a riói olimpiáról – jelentette ki Szentes Tamás országos tisztifőorvos.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-11-22

Országszerte 15 helyen már működnek az úgynevezett oltópontok, ahol néhány perc alatt bárki beadathatja magának az influenza elleni védőoltást – írja az MTI.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-10-01

Jelentősen csökkent tavaly Magyarországon a nem állami finanszírozású influenza elleni oltások száma. Pedig az átlagbér fölötti havi jövedelemnél már nemcsak a cégek járnak rosszul a táppénzzel, hanem az alkalmazottak is.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-02-02

Az ÁNTSZ szerint az ingyenes oltóanyagokból nincs hiány, ha egy-egy háziorvosnál mégis elfogyott. Ami valóban hiánycikk, az a gyerekeknek adható vakcina.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-12-11
Továbbra is egyre többen fordulnak orvoshoz influenzához hasonló tünetekkel. Az új influenzajárvány alapvetően mindenkit érint, ugyanakkor bizonyos csoportok nagyobb fertőzésveszélynek vannak kitéve. Az elmúlt 20 évben a járvány általában január és február heteiben érte el a tetőfokát.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pécs-Bécs újabb, fontos eredményt ért el a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésében! Megkezdődtek a klinikai vizsgálatok!

A My Life Story elnevezésű program abban segít majd a betegeknek és róluk gondoskodóknak, hogy egy helyen összegyűjtve tudják felidézni múltbéli kellemes emlékeiket.