hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-01-07

A tévés séfek szakácskönyveiben szereplő receptek jóval több zsírt és cukrot tartalmaznak, mint a gyorsételek – írja egy kutatásra hivatkozva az mno.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-14

Egy nyolc éves elemista kreatívabb megoldással állna elő annál, mint amit a brit egészségügyi miniszter javasolt a lakosság elhízásának kezelésére, legalábbis így vélekedik Jamie Oliver világhírű séf és több egészségügyi szakértő, akik szerint semmitmondó badarság a probléma orvoslását célzó új koncepció.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-14

A népegészségügyi termékadóból a 2012-es költségvetési tervben 30 milliárd forintos bevétellel számolt a nemzetgazdasági tárca, ráadásul az összeg egészét az egészségpénztár kasszájába irányítanák. Az érintett cégek viszont változatlan mértékű fogyasztás esetén is legfeljebb 26 milliárdos befizetési kötelezettséggel kalkuláltak. Végrehajtási utasítás hiányában azonban még mindig sok a nyitott kérdés.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2011-02-28

Az egészséges étel biztosítása a gyermekek számára emberi jog - hangoztatta Jamie Olivier brit sztárszakács egy amerikai élelmiszer és borfesztiválon vasárnap adott interjújában.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-09-04

Amikor a sótlanság előnyös... 

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2010-07-21

Andrew Lansey, az újdonsült brit egészségügy miniszter bírálta Jamie Oliver iskolai étkeztetésre vonatkozó módszerét.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-06-10

Bableves és káposztás cvekedli a menza-kedvencek. Egészségpolitikusaink harcolnak az egészségesebb közétkeztetésért.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.