hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-04-03

Nem indokolt a gyógyszeres terápia abbahagyása vagy változtatása a CoVid-19-től való félelem miatt, olvasható a PharmaOnline-on.

#2
Medical Online >> Hírkapszula
2012-05-09

Az EMA pozitívnak ítélte a relapszáló-remittáló sclerosis multiplex kezelésére szolgáló szer előny/kockázat profilját, és ajánlást fogalmazott meg a monitorozással kapcsolatos intézkedésekről.

#3
Medical Tribune IX. évf. 10. szám
Medical Online
2011-05-26
#4
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-04-29

A Novartis új készítménye, a Gilenya (fingolimod), a klinikai vizsgálatok eredményei szerint csökkentette a szklerózis multiplex (SM) relapszáló-remittáló formájának progresszióját az érintett betegcsoportban, függetlenül a betegség súlyosságától és a korábbi kezelésektől, beleértve a korábban nem kezelt eseteket is.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-03-29

Az Európai Bizottság zöld jelzést adott a Novartis új, szklerózis multiplex (SM) kezelésére szolgáló szerének. A Gilenya® az első szájon át szedhető SM-gyógyszer.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-21

A Novartis a vártnál nagyobb mértékben, 17 százalékkal növelte nyereségét és 13 százalékkal növelte forgalmát a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.