hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Kvíz a Medical Tribune 2019/7. számához Kvíz a Medical Tribune 2019/7. számához
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés >> Medical Tribune Július
2019-10-30

A fülkürt ballonkatéteres tágítására számos indikációban, legtöbbször otitis media catarrhalis chronicában kerülhet sor. A beavatkozás során a ballonkatétert 3 módszerrel vezethetik a fülkürt orrgarati szájadékába. A biztonságosság és eredményesség megítélésére számos vizsgálat zajlik jelenleg is.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-09-06

Hazánkban elsőként a Pécsi Tudományegyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinikáján került sor az AB HiRes™ Ultra 3D elnevezésű belsőfül-implantátum beültetésére.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-09-06

A minimál invazivitás a fül-orr-gégészetben is egyre inkább gyökeret ereszt – mondta lapunknak dr. Gerlinger Imre egyetemi tanár, a PTE Általános Orvostudományi Kar, Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgatója.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-08-23

A fülzúgás gyakori tünet, prof. dr. Gerlinger Imre, a Duna Medical Center fül-orr-gégésze szerint a betegek száma 400-450 ezerre tehető hazánkban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-07-03

Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkár a Semmelweis-nap alkalmából díjakat és miniszteri elismerő okleveleket adott át a Pesti Vigadóban.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-02-19

Ellentmondásos visszhangot váltott ki a pécsi Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika kísérlete, hogy megszűrje az ügyeleti betegforgalmát – derül ki a BAMA írásából.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-11-20

A pécsi Fül-Orr-Gégészeti Klinikán járt a Szabad Föld újságírója, aki azt is megtudta, hogyan szerez négy nagy drága ajtót egy kórházigazgató, akinek nincs rá egy fillérje sem.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-07-27

Egy új hallásjavító implantációs megoldást alkalmaznak Pécsett, ami olyanokon is segíthet, akiknél a hagyományos sebészeti eljárások nem hoztak eredményt – írják az egyetem honlapján.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság >> szakmai kollegium
2011-06-01

A Fül-orr-gégészeti Szakmai Kollégium tagjai.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.