hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-08-24

Számítógépes mély tanulást alkalmazó fejlesztők 15 000 beteg retinalelete segítségével tanították DeepMind-ot, és a mesterséges intelligenciával olyan pontos diagnosztikai teljesítményt sikerült elérniük, amire csak a legjobb szemorvosok képesek, írják a Nature Medicine-ben.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-03-21

A Google DeepMind több millió személy elektronikus egészségügyi feljegyzéséhez jutott hozzá; szigorúbban szabályoznák az adattranszfert.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-07-26

Jelenleg ömlik a pénz a mesterséges intelligencia fejlesztésébe, mivel nem kevesebbet ígérnek a befektetőknek, mint a rák és az öregedés felszámolását, azonban egyesek arra figyelmeztetnek, hogy a neurális hálózatokra és mély tanulásra alapozott buborék akár hamarosan ki is pukkadhat. Volt már hasonlóra példa.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-05-18

Másfél millió beteg elektronikus adatait szerezte meg a Google azok hozzájárulása nélkül. A cég szerint gyorsabbá teszik a betegségek diagnosztizálását, míg mások attól tartanak, hogy az eredményeket gyógyszergyártóknak adják tovább.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-01-28

Kérdés, hogy a Google pontosan milyen területen igyekszik hasznosítani a felvásárlásra kiszemelt legújabb fejlesztő céget, a mesterséges intelligenciában utazó Deepmind-t – írja az SG.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pécs-Bécs újabb, fontos eredményt ért el a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésében! Megkezdődtek a klinikai vizsgálatok!

A My Life Story elnevezésű program abban segít majd a betegeknek és róluk gondoskodóknak, hogy egy helyen összegyűjtve tudják felidézni múltbéli kellemes emlékeiket.