hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés >> Medical Tribune Július
2019-10-16

Innovatív sebészeti módszereket alkalmaznak a csecsemőkorban leggyakrabban jelentkező légúti szűkületek (laryngomalacia, hangszalagbénulás, subglottis stenosis) esetén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-07-01

A Nagyvárad téri Elméleti Tömbben rendezték meg az egyetem Semmelweis napi eseménysorozatának központi díszünnepségét.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-18

A Semmelweis Egyetem hét oktatóját nevezte ki egyetemi tanárrá a köztársasági elnök szeptember 1-jével, ketten főiskolai tanári kinevezést kaptak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-05-08

Lovász László, az MTA elnöke átadta az Akadémiai Díjakat, a Wahrmann Mór-érmet, az Arany János-életműdíjat és az Akadémiai Újságíró Díjat is.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-11-04

A Magyar Tudomány Ünnepének hétfői nyitórendezvényén heten vehették át az MTA elnökétől a kiemelkedő tudományos életmű elismerésére szolgáló Eötvös József-koszorút.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-01-27

Csanády László, a Semmelweis Egyetem docense december óta tudja, hogy februártól 650 ezer dolláros (mintegy 144 millió forintos) támogatás üti a markát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.