hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-08-06

Az alvó kutyák agyának működése hasonlít az emberéhez, ennek feltérképezése fontos lépés az emberi agy öregedésének megismerésében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-02-25

Új tudományos-ismeretterjesztő könyv jelent meg A kutya - Az ember legjobb barátjának története címmel.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-09-11

Az ELTE Szenior Családi Kutya Program legújabb kutatása az életkor és az egészségi állapot kapcsolatát vizsgálta kutyákon, figyelembe véve a kutya és a gazda számos egyéb tulajdonságát is.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-07-06

Az ELTE Etológia Tanszékén működő Családi Kutya Program kutatói kimutatták, hogy a 8 hetes kiskutyák képesek egy új feladat megoldását megtanulni az emberektől, és felnőtt fajtársaiktól egyaránt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-02-13

Segíthet az idős kutyák szellemi képességeinek szinten tartásában a rendszeres mentális stimuláció.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-02-27

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége a Debreceni Egyetemmel közösen február 25-én tartotta a Ritka Betegségek Világnapját.

#7
Medical Online >> Rovatok
2012-04-17

Dr. Nagy Ágnes életmódszakértő orvos- természetgyógyásznak, a nemzetközi „Mozgásgyógyszer” program magyar koordinátorának mottója: „A mozgás sok gyógyszert pótol, de nincs olyan gyógyszer, ami a mozgást pótolná.”

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.