hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-01-11

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének elnöke szerint sok a visszásság az asztmások gyógyításában is, de nem minden az, ami annak látszik.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-10-01
A tervek szerint maximált patikai ára lesz az új influenzavírus elleni oltóanyagnak, de az ár még nem végleges, annyit lehet tudni, hogy várhatóan 1800–2000 forint között lesz – mondta Kárpáti Zsuzsanna, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) főigazgatója csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.
#3
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2009-09-15
Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének elnöke, Pós Péter szeptember 7-i  levelében tiltakozik az e betegségekben szenvedő gyerekekre fordítható összeg csökkentése ellen.
#4
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2009-04-16
Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) április 15-én az Alkotmánybírósághoz fordult a gyógyszerár-támogatások lecsökkentése, elvonása miatt, és az alkotmányellenesség megállapítása esetén kéri a jogszabály teljes megsemmisítését. Az ABOSZ indítványa szerint az egészségügyi miniszter rendelete, és maga a jogszabály megalkotásának módja a hatályos Alkotmánynak kilenc szakaszát is sérti.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.