hirdetés
2022. december. 03., szombat - Ferenc, Olívia.
hirdetés

Újraindul a szülészeti ellátás a Kenézy Campuson Debrecenben

Hétfőtől a Kenézy Gyula Campuson is szülhetnek a kismamák. Az intézményben ezzel újraindul a szülészeti fekvőbeteg-ellátás. A várandósokat felújított, családbarát környezetben fogadják.

Október 3-tól, hétfőtől lehet szülni ismét a Kenézy Gyula Campuson. Az intézmény szülészeti ellátási területéhez – problémamentes várandósságok esetén – Hajdú-Bihar megye Debrecenen kívüli lakosai tartoznak. A 36. betöltött terhességi hét felett és problémamentes várandósság esetén azonban arra is van lehetőség, hogy a területi ellátási körzeten kívüli kismamák is a Kenézy Gyula Campust válasszák ellátó intézményként.

A járóbeteg-ellátás már szeptember 19-én újraindult a Kenézy Campuson, ahol várandós ambulancián fogadják a kismamákat. Az ambulanciára elsősorban azokat várják vizsgálatra, akik várandósságukat problémamentesen viselték és Debrecenen kívüli Hajdú- Bihar megyei lakosok, vagy később a Kenézy Gyula Campus szülőszobáján szeretnék világra hozni gyermeküket.

Az NST-vizsgálat előjegyzés alapján történik, a vizsgálatra időpontot az 52/511-789-es telefonszámon lehet kérni.

(forrás: Debreceni Egyetem)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Dr. Kovács Attila Géniusz fődíjas reumatológus főorvos alighanem a legsikeresebb kvízjátékos. Rangos Katalin beszélgetett vele.