Notice: Undefined index: 3 in /var/www/portal/_class/block/article/full.class.php on line 374
Megjelent a Medical Tribune 2020. évi 6. száma digitálisan
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Megjelent a Medical Tribune 2020. évi 6. száma digitálisan

A Medical Tribune júniusi, elsősorban háziorvosi tematikájú számát online nyújtjuk át Önöknek – az orvosi pecsétszámmal rendelkező kollégák közül most olyanok is olvashatják, akik korábban nem fizettek elő a kiadványra.

Lapszámunk vendégszerkesztője, dr. Torzsa Péter. Lapunkban az aktuális egészségpolitikai és az új koronavírussal kapcsolatos gyakorlati tudományos tudnivalók mellett igyekszünk olyan információkkal szolgálni Önöknek, amelyek segíthetik munkájukat. Olvashatnak a többi közt ezért a Covid-19 diagnosztikáról, az alvadásgátlás és a Covid-19 összefüggéseiről, a metformin jelentőségéről praediabetesben, de találnak információt a telemedicináról, az alvási apnoé szűréséről és kezeléséről, a neuropátiáról vagy arról, milyen tényezők befolyásolják az orvostanhallgatók pályaválasztását.

Ajánljuk figyelmükbe a MedicalOnline-on kitölthető kvízeinket is, amelyek reményeink szerint hozzájárulhatnak az Önök most is fennálló továbbképzési kötelezettségének jelenleg teljes mértékben távoktatásban is megvalósítható teljesítéséhez.

 

Online megjelent lapunkat és más kiadványainkat ide kattintva tekinthetik meg

A PDF megjelenítéséhez be kell jelentkeznie az oldalra!
(forrás: MedicalOnline)